XVII Međunarodni simpoziji gospodarenja otpadom u Zagrebu

S veseljem Vas obavještavamo da će se 9 i 10 prosinca 2024. održati XVII Međunarodni simpoziji gospodarenja otpadom u Hotelu Dubrovnik u Zagrebu

Simpozij počinje za

Dana
Sati
Minute
Sekundi

O nama

CILJ UDRUGE

HUGO je Hrvatska Udruga za gospodarenje otpadom, za poticanje, promoviranje održivog gospodarenja otpadom i primjenu praktičnih znanja u provedbi. HUGO želi osnažiti regionalne i lokalne kapacitete kroz razmjenu iskustava i zajedničkih aktivnosti na području upravljanja otpadom.

ZAŠTO HUGO

U Udruzi se stvara platforma stručnjaka u području gospodarenja otpadom kojima se omogućuju razmjene iskustava i znanja.

ŠTO NUDIMO

Razmjene iskustava i znanja u području gospodarenja otpadom nudimo kroz: –znanstvene i stručne simpozije –tematske radionice -okrugle stolove - pomoć u rješavanju problema kroz struku i znanost – mjesečne vijesti od Međunarodne organizacije za kruti otpad (ISWA)

Učlanite se

Članom Udruge može postati svaka punoljetna, poslovno sposobna fizička osoba, koja je zainteresirana za rad u Udruzi, koja ima odgovarajuće više ili visoko obrazovanje, koja ima relevantne stručne reference u praktičnoj provedbi gospodarenja otpadom, koja je priznati stručnjak u domeni djelatnosti Udruge i koja prihvaća odredbe ovog statuta.  Članom Udruge mogu postati i pravne osobe čija je osnovna registrirana djelatnost iz domene gospodarenja otpadom te koje u domeni gospodarenja otpadom imaju odgovarajuće, valjane suglasnosti ili dozvole nadležnih tijela državne uprave, odnosno registrirane su za gospodarenje otpadom. Pravne osobe članstvo u Udruzi ostvaruju putem odgovorne osobe ili za to ovlaštenog predstavnika.

Fizičke osobe

20 Godišnje
  • Sudjelovanje u simpozijima
  • Tematske radionice
  • Okugli stol
  • Mjesečne vijesti od Međunarodne organziacije za kruti otpad

Pravne osobe

300 Godišnje
  • Sudjelovanje u simpozijima
  • Tematske radionice
  • Okugli stol
  • Mjesečne vijesti od Međunarodne organziacije za kruti otpad

Osnivači udruge

Upoznajte naše osnivače

Danko Fundurulja

Osnivač

Aleksandra Anić Vučinić

Osnivač

Tadenko Taiban

Osnivač

Partneri

Upoznajte naše partnere

Kontaktirajte nas

HRVATSKA UDRUGA ZA GOSPODARENJE OTPADOM

Ivana Cankara 21, 10000 Zagreb, HR

info@hugo.com.hr

Mob: +385 98637781

Mob: +385 989830917

OIB: 03606065481

Hrvatska poštanska banka d.d.

IBAN: HR9123900011100479044

BIC/SWIFT: HPBZHR2X